luni, 8 noiembrie 2021

Fabrica de Vacanță îți planifică următoarea călătorie

Ascuns la umbra Muntelui Vezuviu, lângă Marea Tireniană se află Napoli, al treilea oraș ca mărime din Italia. Acesta este un oraș care a văzut civilizații crescând și căzând și a jucat un rol important în istoria Italiei. Deși s-ar putea să nu aibă toată strălucirea Veneției sau Romei, Napoli este la fel de vibrant și plină de situri istorice incredibile într-un cadru cât mai autentic. În plus, Napoli este locul în care s-a făcut pentru prima dată pizza, așa că  s-ar putea să îți dorești o vizită în Italia cât mai curând și din acest punct de vedere. Cum o fi pizza la ea acasă? Ei bine răspunsul la această întrebare și la multe altele îl puteți afla alegând un city break în Napoli, împreună cu Fabrica de Vacanțe. Rolul nostru este acela de a vă ajuta cu stabilirea celor mai mici detalii, pentru ca acest city break în Napoli să fie unul de-a dreptul de neuitat.

Dacă vă întrebați ce veți face în Napoli și în împrejurimi, vă oferim acest ghid al câtorva atracții pe care merită să le vedeți cu ocazia unui city break în Napoli.


  1. Piazza del Plebiscito

Toate vizitele tale din Napoli încep aici, în Piazzo del Plebiscito. Este o piață pietonală frumoasă, cu vedere la Bazilica Regală și la Palatul Regal. Este locul central de adunare al orașului, chiar în inima orașului Napoli și la mică distanță de multe dintre principalele atracții turistice, cum ar fi Castel Nuovo, Teatro di San Carlo și Quartieri Spagnoli. Piazzo del Plebiscito este deschis la toate orele din zi și este locul perfect pentru a cunoaște cu adevărat spiritul Napoli.

  1. Urcați pe vârful Vezuviu

Poate cea mai faimoasă parte a orizontului orașului Napoli este Muntele Vezuviu, un vulcan care s-a dovedit pe cât de periculos, pe atât de pitoresc. Muntele Vezuviu este renumit pentru erupția sa din anul 79 d.Hr. care a dus la distrugerea Pompeii, cât și a Herculanelui. Este încă considerat unul dintre cei mai periculoși vulcani din Europa.

Nu vă faceți griji, pentru că acesta este în prezent inactiv. De fapt, Vezuviul este o atracție turistică populară și nicio excursie la Napoli nu este completă fără a urca pe acest vârf emblematic. Oferă vederi panoramice incredibile ale zonei pe care sigur doriți să le fotografiați.

  1. Insula Capri

Dacă doriți să plecați din Italia preț de câteva ore sau zile, luați în considerare să plecați cu un feribot și să faceți o plimbare de o oră până la uimitoarea insulă Capri. Înconjurată de apele uimitor de albastre ale Mării Tireniene și caracterizată de dealuri stâncoase acoperite de copaci, insula Capri vă va cuceri din prima. De pe insulă pot fi organizate excursii de o zi pentru a vă duce să explorați Grota Albastră cu barca sau să mergeți în munți pentru o drumeție. Sau, vă puteți relaxa pe plajă și vă bucurați de vederea clădirilor colorate de lângă mare.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...