luni, 12 septembrie 2022

O vacanță plină de distracție și emoție într-un oraș uimitor

Un city break în Verona pentru câteva zile de relaxare ar putea fi o opțiune minunată pentru anul acesta, dacă sunteți în căutarea unei destinații care combină cultura cu peisajele magnifice și cu o istorie bogată.

Explorați Giardino Giusti

Această serie de grădini renascentiste care datează din secolul al XVI-lea și care sunt gestionate cu meticulozitate, construite elaborat și frumos amenajate sunt un punct de vizitare obligatoriu. Nu va trebui să depuneți prea mult efort pentru a admira cele mai unice și intrigante aspecte ale acestei locații, cum ar fi peisajele incredibile. Există mai multe grădini care sunt disponibile pentru plimbări lungi, dar cel mai esențial lucru de făcut este să urcați treptele de aici, chiar dacă parcă continuă pentru totdeauna; odată ce ajungeți în vârf, veți fi răsplătit cu o priveliște uimitoare a Veronei.

Vizitați Museo di Castelvecchio

Faptul că acest muzeu este situat într-o zonă atât de frumoasă, chiar în apropierea apei și a podului cu arc de piatră Castelvecchio, ar trebui să servească drept prim punct de interes pentru a merge acolo. Muzeul este situat într-o garnizoană veche, iar cele mai multe dintre expunerile din cadrul acestuia se referă la istoria Veronei. Deoarece există atât de multe artefacte istorice de examinat la Museo di Castelvecchio, ar trebui să plănuiți să petreceți cel puțin câteva ore acolo, profitând la maximum de timpul dumneavoastră! Muzeul are totul, de la aur la ceramică și săbii, precum și unele dintre cele mai uimitoare picturi.

Canalul Caprio la Casa di Giuletta

Nu este necesar să fii familiarizat cu Shakespeare pentru a ști că povestea își are originile aici. Deși dramaturgul nu a călătorit niciodată în Italia, există aici o casă istorică, care a fost numită „Casa Julietei”, realizată în onoarea cunoscutei povești de dragoste.

Domul

Această versiune romanică a bisericii a fost construită inițial în 1187 pe locul unei biserici care fusese anterior avariată de un cutremur și, de atunci, a rămas o atracție grozavă pentru cei care vizitează Verona. Orașul vă oferă posibilitatea de a cumpăra un singur bilet care să vă oferă intrarea la toate cele patru catedrale, iar Domul este fără îndoială cel mai spectaculos dintre ele. Puteți vedea ruinele antice ale bisericii construită acolo anterior, datorită panourilor de sticla care acoperă podeaua.  Domul este un amestec remarcabil de istorie și frumusețe pe care pur și simplu nu poți să nu îl admiri la o vizită aici.

Urcă pe Torre dei Lamberti (Turnul lui Lambert)

Nu treceți cu vederea oportunitatea de a ajunge la vârful Marelui Turn din Verona. Dacă luați decizia de a urca treptele, atunci veți avea ocazia să admirați unul dinte cele mai frumoase peisaje posibile. Dacă nu vă doriți să mergeți atât de mult, atunci aveți opțiunea de a plăti un euro pentru a urca cu liftul.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...