miercuri, 8 decembrie 2021

Ce presupune un implant dentar din zirconiu și cum se realizează?

Implantul dentar din zirconiu este o proteză realizată din oxid de zirconiu. Având multe calități, implanturile dentare din zirconiu sunt din ce în ce mai apreciate de pacienți. Deci, de ce să alegeți coroana din zirconiu și care sunt avantajele acesteia? Stoma Urgent îți oferă acum toate motivațiile.

Coroana din zirconiu este o proteză realizată din oxid de zirconiu. Avand multe calități, coroanele din zirconiu sunt din ce în ce mai apreciate de pacienți. Deci, de ce să alegeți coroana din zirconiu și care sunt avantajele acesteia? Smile Partner te luminează asupra subiectului.  În general, o coroană dentară este o proteză care face posibilă acoperirea unui dinte deteriorat sau devitalizat sau restabilirea unei estetice naturale a gurii. Pentru a vă reconstrui dinții, există diferite tipuri de coroane dentare, cum ar fi coroana din ceramică-metal sau coroana din zirconiu, de exemplu. Partea interioară este realizată din zirconiu, un material de culoare albă, iar partea exterioară este acoperită cu ceramică cosmetică. În virtutea caracteristicilor sale, zirconiul face astăzi posibilă atingerea celui mai înalt nivel de estetică în stomatologie.


Care sunt avantajele implanturilor dentare din zirconiu?

Implanturile dentare din zirconiu nu sunt realizate din metal, iar din moment ce nu există metal, persoanele sensibile sau alergice la implanturile normale nu au reacții alergice. Au și o culoare albă, asa că arată foarte bine.

Cum sunt plasate implanturile dentare din zirconiu?

Sunt plasate în același mod ca un implant de titan, adică se face un mic orificiu (o mică procedură chirurgicală) în care se pun implanturile.

Care este pacientul ideal pentru acest tip de implant dentar din zirconiu?

Pacientul trebuie să aibă o stare buna de sănătate, o predispoziție bună, pe lângă un nivel suficient și un volum osos suficient.

În plus, estetica și funcția de masticație pot fi recompuse cu implanturi.

Cum este post-operator?

În mod normal rezultatele pot fi obținute în aceeași zi, dar recuperarea completă are loc trei sau șase luni mai târziu, după ce are loc fixarea completă.

În mod normal, perioada postoperatorie este simplă și există de obicei puțină inflamație și disconfort, dar cu puțină grijă și precauții este destul de controlabilă.

Prin urmare, la Stoma Urgent vă așteaptă servicii stomatologice de calitate, de care puteți beneficia dacă vă programați din timp. Astfel, vă recomandăm să vă faceți o programare, pentru a stabili împreună care sunt nevoile dumneavoastră, care sunt etapele premergătoare acestui proces de implant dentar din zirconiu și, mai ales, pentru a stabili și costul final pentru acest proces.

Stoma Urgent are grijă de sănătatea dinților tăi într-o manieră cât mai durabilă, astfel încât să ai zâmbetul pe care ți-l dorești o perioadă lungă de timp.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...