sâmbătă, 5 iunie 2021

Hurghada – cea mai exotică destinație din 2021

 Un sejur în Hurghada, acolo unde plimbările romantice și relaxante sunt cu adevărat unele dintre cele mai fantastice și mai plăcute din întreaga lume. Lumea magică de acolo, elementele naturale cu totul și cu totul speciale sunt perfecte pentru a-ți face vacanța magică.

Excursie cu barca pe apele din Hurghada

O excursie cu barca din Hurghada, care te va duce pe cele mai înalte culmi ale relaxării este exact ceea ce ai putea avea nevoie pentru o vacanță în Egipt. Nisipurile fine, valurile călduroase ale apei și soarele arzător sunt doar câteva dintre elementele care vor face din Hurghada una dintre cele mai iubite destinații de vacanță din această zonă a lumii. Pentru cei pasionați de aventură, există și posibilitatea de a face snorkeling, iar dacă îți dorești să admiri recifurile de corali, acestea sunt ușor accesibile din jurul țărmului insulei, unde vei putea face scufundări. Cu toate acestea, în cazul în care nu ești o persoană activă, vei putea să te relaxezi pe un șezlong alături de băutura preferată sau de cartea favorită.

Ce sa faci in Egipt – obiective turistice in Egipt | Travel Guide

Hurghada Marina

Situată undeva între tradițional și modern, cu cartierul central în Sigala și cu restaurante superbe unde poți lua masa admirând peisajul superb, Hurghada Marina este una dintre cele mai fascinante destinații turistice din lume. La apusul soarelui, este locul perfect pentru a te plimba alene în timp ce ultima picătură de soare se scufundă în Marea Roșie. Peisajul este răpitor și cu siguranță te vei putea bucura de unele dintre cele mai frumoase imagini pe care le poți observa. Magia acestui oraș este dată de toate elementele naturale, care fac din el locația perfectă pentru promenade romantice. 

Plajele din Hurghada

Plajele din această regiune au o frumusețe aparte, și un mister greu de deslușit care le fac mai fascinante și mai superbe pentru cei care reușesc să petreacă aici mare parte din vacanța lor. Cu toate acestea, plajele sunt la fel de frumoase și ziua, iar cei care nu reușesc să vadă plaja noaptea, o pot face fără probleme în timpul zilei. Cele mai bune plaje se află la sud de principala zonă a orașului, iar dacă vei călători puțin spre sud, și vei ajunge în zona care este cunoscută sub numele de Sahl Hasheesh, vei descoperi că aceasta este cea care găzduiește câteva bucăți de plajă albă de nisip alb și cele mai bune hoteluri.

Submarinul Sindbad

Dacă vrei să afli mai multe despre viața maritimă din Marea Roșie, trebuie să afli că în Hurghada există și singurul submarin turistic și care duce pasagerii la o adâncime de 22 de metri sub apă. Excursiile durează aproximativ o oră și sunt extrem de potrivite pentru cei care nu înoată, dar care doresc totuși să descopere lumea magică din larg.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...