luni, 20 ianuarie 2020

Sfaturi pentru jucatorii de sloturi de la profesionistii din domeniu


Multa vreme jucatorii de jocuri de noroc de tip slots au tot jucat cu gandul ca oricum castiguri prea mari nu vor veni. Insa pe masura ce tehnologia a avansat si proprietarii au facut ceva modificari de algoritmi, sansele au crescut si poturile cele mari au fost din ce in ce mai dese. Castigurile foarte mari au aparut si ele, au aparut si jocurile online de noroc unde jucai la n maini si castigai enorm daca erai perseverent.

Asa si increderea oamenilor in aparatele de tip slots a crescut si au inceput sa fie tot mai cautate peste tot, cazinouri, baruri, in online, pe site-uri specializate. Jucatorii de „pacanele” se impart in doua categorii. Ii avem pe cei amatori, care folosesc sume mici si nu castiga prea mult si ii avem pe profesionisti care stiu ce jocuri sa aleaga si cum sa joace ca sa isi maximizeze castigurile. De la cei din urma am notat cateva sfaturi utile pentru toti jucatorii de slots care isi doresc un castig mult mai bun pe termen lung.

Primul pont: cu cat denominarea este mai mare, cu atat rata de plata e mai mare. Acum nu inseamna ca toata lumea joaca doar la „pacanele” care au bani mai mari de pus in joc. Sunt si factori precum valoarea la nivel de entertainment, conteaza si ce iti doresti de la joc. Riscurile sunt mai mari cand ai denominare mai mare, dar si castigul final e mai mare, evident.

Al doilea pont: daca alegi „progressive slots” atunci e bine sa pariezi sumele maxime ca sa fii eligibil pentru jackpot. In cazul jocurilor tip progresiv un procent din fiecare suma introdusa per sesiune e adaugata la jackpot. Si aceasta progresivitate are mai multe etape, sunt mai multe nivele care depind de sumele de bani din joc.

Al treilea pont: alegeti jocurile care se potrivesc la fix pe personalitatea voastra si va ajuta sa va atingeti obiectivele fixate la inceput. La jocurile tip slots cu o linie din trei simboluri care duce la castig, cum gasiti si la slotscalendar.ro, se pune accentul mai mult pe jackpotul final, hit frequency-ul este mai mic cu fiecare invartire care e pierzatoare. Castigi rapid, pierzi rapid, asta e jocul. In jocurile video, cum sunt si cele de la slotscalendar.ro, alegi rapid ce bonus vrei pe masura ce ajungi la ele, treci de nivele. Castigi mai putini, dar pe termen lung ai un castig excelent. Au si runde gratuite inclusiv in online, unde poti castiga si jackpot, nu pariezi nimic, dar poti sa nu castigi nimic.

Al patrulea pont: nu depasi niciodata bugetul si fii pregatit sa pariezi mai putin cand simti ca esti la limita. Vei castiga sume mari, dar vei si pierde destul. Te vei bucura de fiecare castig si vei incerca sa pariezi mai putin decat poti sa suporti. In jocurile de noroc tip slots nu poti sa faci pariuri combinate si sa pierzi la nesfarsit, ai o limita.

Al cincilea pont: incepe cu putin ca sa castigi mult. Nu ai cum sa castigi imediat ce ai intrat in joc, trebuie sa joci ceva timp ca sa ai si sanse la jackpot. Procentul de plata e cam acelasi indiferent cati bani vei pune in joc, asa ca de ce sa risti inutil.

Al saselea pont: doar pentru offline, poti castiga mai bine daca joci la aparatele de la marginea randului, unde trec multi clienti. Strategia ar fi simpla: vezi pe cineva ca a castigat intri si tu in joc si incerci sa castigi. Din pacate, ea nu se mai aplica de mult timp, toate aparatele dintr-un rand au acelasi procentaj de plata si de castig, algoritmul e acelasi, sansele sunt egale pentru toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...