luni, 6 mai 2019

Cum alegem jucariile din lemn pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor?

Inca de la o varsta foarte frageda micutul nostru are nevoie de activitati cat mai multe si cat mai interesante pentru a se putea dezvolta normal si a relationa mai tarziu cu cei din jur. Prin folosirea jucariilor micutii incep sa se familiarizeze cu diverse forme, sa invete sa manevreze diverse lucruri din jurul lor, sa le inteleaga si sa le poata folosi mai tarziu in mod corect. Jucariile pentru copii sunt adaptate fiecarei varste, sunt confectionate din diverse materiale si au diverse functii, sunt gandite special pentru dezvoltarea unor anumite capacitati si abilitati ale micutului.

O categorie aparte de jucarii o reprezinta cele din lemn, foarte usor de folosit in orice joc si sigure. Jucariile din lemn pot avea diverse forme, pot sa isi gaseasca locul in cele mai creative scenarii ale celor mici, sunt usor de intretinut si de gasit in orice magazin online de profil.

 Cu noile jucarii din lemn de la pici.ro copiii pot sa isi puna la incercare toate simturile, isi pot testa cunostintele deja dobandite, pot sa le utilizeze in cele mai interesante moduri pentru a obtine un maximum de beneficii de fiecare data. Alegerea unor jucarii din lemn este foarte importanta, ea trebuie sa tina cont de mai multe lucruri pentru a oferi copilului una dintre cele mai interesante jucarii pe care le-a avut vreodata. Parintii ar trebui sa fie atenti la forma lor, sa nu aiba colturi prea ascutite, la vopseaua folosita si la lac, sa nu contina substante toxice.

De asemenea, jucariile fabricate din lemn ar trebui sa aiba o marime apropiata de manutele lor, sa nu fie foarte mari, dar nici foarte mici, pentru a nu fi inghitite. Jucariile din lemn cumparate pentru copil trebuie sa fie si usor de depozitat cand nu sunt folosite, simplu de igienizat si cat mai viu colorate, pentru a-i atrage pe micuti. Sunt de preferat cele de construit, cele educative sau care dezvolta diverse abilitati motrice, centrele de joaca si jucariile sub forma de animalute, cu forme geometrice, cele care sunt interactive, care se pot trage eventual. Nu sunt de exclus de pe lista noastra nici jucariile facute din lemn care permit o joaca strasnica cu parintii sau cu alti copii, diverse bilute, popice etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...