duminică, 18 iulie 2021

De ce ar trebui să vizitezi site-ul nostru?

 

Thebiz.ro este mai mut decât un site cu noutăți zilnice din domeniul business și economic. Proiectul nostru mass-media este unul mai larg ce cuprinde mai multe domenii de interes general și care aduce în fața cititorilor articole de calitate. Conținutul nostru se concentrează zilnic pe știri economice din România, dar și pe noutăți interne și externe, analize sau studii de caz de la nivelul Uniunii Europene.                                                                                    

 

De curând, echipa din spatele Thebiz.ro a lansat o nouă inițiativă și anume, aceea de a lua legătura cu mai multe întreprinderi românești, cu scopul de a aduce în fața cititorilor mai multe informații legate de felul în care poate fi construit și consolidat un business în România, o țară săracă în oportunități, dar bogate în idei și în oameni cu potențial de reușită.

 


De-a lungul timpului, tot mai mulți tineri se arată interesați de lumea afacerilor, însă nu toți vin și cu inițiativa de a crea ceva. Din diferite motive, adesea fiind invocate investițiile și partea financiară care lipsește de cele mai multe ori, românii renunță la a-și pune în practică ideea de business. Bineînțeles, la capătul celălalt există și români care îndeplinesc toate condițiile din punct de vedere financiar, însă duc lipsă de încredere la capitolul investiție.

 

Puterea exemplului a fost mereu liantul dintre dorință și succes. Pe acest considerent, echipa Thebiz.ro a lansat o nouă inițiativă prin care vrea să aducă în fața cititorilor exemple reale de afaceriști care au reușit să se remarce în domeniul afacerilor din România. Frica de a investi „puținul capital” pe care ai reușit să-l strângi cu mare efort te împiedică să evoluezi, dar în același timp, frica de eșec îți alimentează temerile că dacă riști, poți să pierzi orice.

 

Nu este nimic rău să fii precaut, însă acesta gândire a fost considerată mereu un impediment pentru oamenii care vor să meargă la sigur. Să te mulțumești cu ceea ce ai la un moment dat, ar putea însemna că te dai bătut și că nu vrei mai mult, în condițiile în care ai putea să te afirmi și să faci mult mai multe. De aici apare și ideea că oamenii sunt împărțiți în doua categorii, însă noi credem că există și o a treia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...