vineri, 7 mai 2021

Plimbările pe străzile din Antalya pot fi un vis devenit realitate

O vacanță în Antalya poate fi exact ceea ce îți dorești să după un an greu și solicitant la locul de muncă. Plajele cu nisip fin, obiectivele încărcate cu o istorie de sute de ani și orașele moderne constituie visul oricărui turist care este în căutarea unui loc care le are pe toate. Situat undeva între tradiție și noutate, orașul are multe secrete nedescoperite, care le oferă turiștilor o experiență de neuitat și o călătorie specială. Relaxare, aventură și cultură sunt doar câteva dintre cuvintele care îți vor marca cele câteva zile petrecute aici, iar energia cu care te vei încărca va rezista pe parcursul întregului an.

Plaja Konyaalti

Situată în partea de vest a orașului, plaja plină cu nisip alb, curat este perfectă pentru o plimbare în care să te bucuri de soare. Aceasta se întinde pe aproximativ șapte kilometri și este locul perfect în care poți să te relaxezi și să te liniștești în același timp. În apropierea acesteia vei descoperi o mulțime de cafenele și de restaurante în care gustul mâncării îmbietoare te va pregăti pentru o zi agitată în și plină de noi aventuri. Ceea ce e va încânta cu siguranță aici va fi peisajul din background care prezintă Munții Beydaglari undeva în depărtare. Fie că vrei să stai și să admiri peisajul din fața ta, fie că gândurile tale se îndreaptă către activități mai active precum skijet-ul, toate dorințele tale vor fi îndeplinite aici.

Perge

La doar 15 kilometri de Antalya veți descoperi orașul Perge, care odată era cunoscut ca fiind un sit arheologic care a rezistat foarte bine în timp. Este foarte important să poți să vizitezi această zonă dacă te afli în Antalya pentru că este locul perfect pentru cineva care este pasionat de ruine. Acesta a fost fondat în jurul anilor 1000 î.Hr. ar astăzi stau încă în picioare arcadele pe jumătate distruse. Locația este destul de vizitată de către turiști, deoarece, privită în ansamblu aceasta îți permite să călătorești în timp și să te gândești la zilele de glorie ale lui Perge.

Centru istoric din Antalya

O umbră a trecutului glorios într-un oraș modern. Așa poate fi descris centrul istoric din Antalya. Aici vei putea admira o serie de clădiri și monumente care datează încă de pe vremea în care Impreriul Roman și Bizantin se aflau pe culmile gloriei.  Strazile simple sunt perfecte pentru o plimbare de seară, lentă iar dacă vi se face foame vă veți putea bucura de preparate tradiționale la restaurantele pe care nu ar trebui să le ratați. Atmosfera este cu siguranță de poveste, iar bucuria și zâmbetele celor din jur te vor face să întelegi cât de vie este de fapt o vacanta Antalya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce trebuie să știți despre încălzirea prin pardoseală

Explorarea noastră a încălzirii electrice prin pardoseală și a funcționalității sale interioare continuă și astăzi. De asemenea, vă vom ofer...